Groepstraining jeugd

De Tacko-trainersstaf nodigt alle jeugdspelers (tot 16 jaar) uit op dinsdag 8 mei en woensdag 9 mei om een geleide groepstraining te volgen. Net zoals vorig jaar is het de bedoeling om (onder meer) op basis van deze ‘evaluatiesessie’ de trainingsgroepen voor het seizoen 2012-2013 zo goed mogelijk te kunnen samenstellen.

Op dinsdag 8 mei vindt deze ‘evaluatietraining’ plaats van 18u30-20u. Daarna (20u-21u30) vindt de traditionele training voor alle +16 geklasseerde spelers plaats. Ook jeugdspelers met een klassement (of E6-klassement in het verschiet) zijn trouwens tijdens alle resterende trainingen van dit seizoen ook welkom op deze trainingen.

Op woensdag 9 mei vindt deze ‘evaluatietraining’ plaats van 18u-19u30, gevolgd door de gewoonlijke groepstraining van 19u30-21u.

Ouders hebben op beide data ook de gelegenheid om met de aanwezige trainers van gedachten te wisselen, vragen te stellen, etc.

Aarzel ook niet om bij bepaalde bedenkingen/verzoeken omtrent de trainingen contact op te nemen met onze hoofdtrainer, Hans Vangrunderbeek met in CC jeugdverantwoordelijke Iris en het gekende Tacko-emailadres.

De Tacko-trainersstaf, -jeugdverantwoordelijke en -bestuur

 

Leave a Reply