Speelweek 13

Tacko A kreeg Sven Salamander op bezoek, met 2B6 en 2C0. Van de 6 belles werden er spijtig genoeg 5 verloren zodat we met 5-11 verloren. Pechvogel was Ondrej, die in twee wedstrijden in totaal maar liefst 7 matchpunten had, maar geen enkele kon benutten. Kurt speelde sterk en won 3 wedstrijden. Johan  en Ondrej wonnen één wedstrijd. Bruno was er ook heel dichtbij maar verloor in de belle met 9-11
Tacko C kon profiteren van het forfait van Lembeek A tegen Tacko B en versterkte zich met Chris en Davy voor de heel belangrijke wedstrijd tegen Dolfijn D. Chris en Stijn wonnen al hun wedstrijden, Davy en Li één. Het werd een 12-4 overwinning. Tacko C komt nu op gelijke hoogte met Dolfijn D. In de heenronde werd verloren met 4-12, maar Tacko haalt het met de setstanden. Dat betekent dat als Tacko C en Smash D op het einde van het seizoen met gelijke punten eindigen, Tacko D toch voor Smash D komt. Zeer belangrijke overwinning dus !
Tacko D won makkelijk en komt nu samen met Blauwput aan de leiding. Binnen twee weken staat de topwedstrijd tegen Blauwput op het programma; De eerste in de reeks stijgt zeker naar vierde provinciale, de tweede krijgt herkansingen in testwedstrijden tegen de 2e uit de andere play-off reeks, en de 10e’s uit vierde provinciale.
De jeugd ploegen E en F hadden het niet makkelijk. Tacko E ging kansloos ten onder tegen Werchter I, dat duidelijk de topfavoriet is voor de eerste plaats. In Tacko 4 won Robbe zijn vier wedstrijden, Luc en Laudert 2.
  • Winnen 4 wedstrijden : Chris (3+1ff), Stijn (3+1ff), Sven S, Sam, Nathan, Robbe
  • Winnen 3 wedstrijden : Kurt, Yves
  • Winnen 2 wedstrijden : Li (1+1ff), Davy (1+1ff), Luc, Nathan
  • Winnen 1 wedstrijd : Ondrej, Johan, Jasper,

Leave a Reply