Overzicht Speelweek 9

Afgelopen speelweek
Tacko A moest het stellen zonder zijn twee sterkste spelers, Ondrej en Kurt. Met Bruno DC, Raf, Fabrice en Johan tegen B2 en 3B6, dat werd moeilijk. Zeker wat betreft de B2 : Simion Crisan : ex-internationaal van de Roemeense ploeg en in de periode voor Jean-Michel Saive… A1 van België. Simion, nu 53 jaar is nog steeds B2 en was verleden jaar nog goed voor meer dan 50% in 1e nationale. Uiteraard won hij tegen Tacko al zijn wedstrijden met 3-0… Johan kon 2 B6-en verschalken en Bruno 1 B6. Eindresultaat 3-13 na toch weer een leuke avond.
Tacko B speelde tegen Diest, dat met 3 kwam.  Chris Taes kon van een C6 en D4 winnen. Eindresultaat werd dus 6-10.
Tacko C speelde een zeer belangrijke wedstrijd tegen Smash Overijse C. Onze 4 E2’(Matthias, Li, Stijn, Sven) speelden tegen een op papier veel sterkere ploeg : D4 en 3D6; Omwille van een paar nipt verloren belles ging het gelijk op tot 5-5; Nadien konden Stijn, Matthias en Sven het verschil maken en de volle drie punten in tacko houden. Het werd 10-6 met een schitterende prestatie van Stijn (4), Matthias (3), Sven (2) en Li (1).
Tacko D had een forfait zodat Tacko E met een sterke opstelling kon spelen tegen Hurricane K. Dat loonde en Tacko E won met 3-13.. Pim en Robbe wonnen alles, Laudert 3 en Bart 2. Het zal nu van het resultaat van de wedstrijd Vilvo G – Diest P volgende week afhangen of Tacko E de play-offs of play downs speelt.
  • Winnen 4 wedstrijden : Stijn, Pim, Robbe
  • Winnen 3 wedstrijden :  Matthias, Laudert
  • Winnen 2 wedstrijden :  Johan, Chris, Sven A, Bart
  • Winnen 1 wedstrijd     : Bruno DC, Li
Voor de provinciale ploegen is het volgende week de laatste speelweek van de heenronde; Tacko E en F zijn vrij.
Tacko A speelt nog een wedstrijd op 13 december vooraleer de winterstop in te gaan.

Leave a Reply